loading...
« او خــواهــد آمــد»
ضحا علمدار بازدید : 361 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (1)

مهـدی فاطـمه !
تولـدتان نزدیک اسـت . . .
میگـویند روز تولـدتان روز عـید شـیعیان اسـت . . .
امـا آقـاجـان چـه عیـدی بـدون شـما ؟!
عیـدی کـه پـدر بالای سـر شـیعه نیسـت عیـد نیسـت . . .
ایـن جشـن هـا ، جشـن بـی پـدر بـودن اسـت . . .
ببخش که کاری نکرده ام برای ظهورت الا ادعا . . .
قـبول دارم امـا حـال اجـازه بـده کمـی از احـوالـمان برایتـان بگـویم و درد دل کـنم . . .
آقـاجـان گـناه مـا چیسـت کـه بایـد درایـن هجـران زاده میشدیم؟
اینجـا عـده ای انتـظارت را به بازی گـرفته اند و منتظـرانت را خـرافـاتی مینامـند . . .
ایـن نبودنت باعـث شده هـر کسی به خـودش اجـازه بدهد شیعیانت را بیازارد. . .
چـه کـنیم ؟ بـی پدری سـت دیگـر. . .
وقتی یتیم باشـی بهتر از این هم نمیشود . . .
اما نور چشـمان همه میرفتی قـول دادی به نظـر برگردی ...!
پس کـی؟
کـدامین جـمعه؟
بیـا آقاجان .
تو را به مـادرت فاطـمه(س) . . .
تورا به عمویت عبـاس(ع) . . .
تورا به عمه جانتـان زینب(س) . . .
بـس اسـت دوری . . .
بیـا مهـدی جـان . . .
بیـــا . . .

  ضحا نوشت :
هرچند شیعه ی واقعیتان نیستم اما هستند کسانی که چوب عاشقی میخورند و به جرم دلدادگی به شما سر بریده میشوند . . .

جمعه بیا و فاصله ها را تمام کن . . . تا پشت تو نماز ببندم امام من . . .

ضحا علمدار بازدید : 184 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (0)

دلنوشته ای برای آقازاده ی دلم :

وقـتی به میـدان میـزنی نقـاب بـزن بر صـورت آقـازاده . . .
بـی هـوا زدن نامـردیست . . .
آخـر عـدو مبـهوت در سیمـای پیمـبر گـونه و چشـمان خـمارت میشـود . . .

***
ضحا نوشت : نامت برایم نماد غیرت است آقازاده . . .

(روز جوان مبارک)

 

ضحا علمدار بازدید : 169 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

هر چند تنهایی ....
هرچند دلخونی از جماعت مرد نما ...
از اشباح الرجال....
اماهمین برایم کافی ست که در وانفسای این روزگار.....
شما مرد این سرزمینی....
همین کافی ست که میدانم مردی چون شما برای این مملکت علمدار است......
همین که هستی عالیست....
روزت مبارک مرد....

روز مرد بر تمام غیور مردان سرزمینم (الخصوص شهید علی خلیلی)مبارک....

 

ضحا علمدار بازدید : 196 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

اشنایی اجمالی با حضرت ولی عصر (عج) روحی فداه\"\\"\\"\"

 

 


حضرت مهدی ـ علیه السلام ـ دوازدهمین پیشوای معصوم, بنابر نظریه مشهور, سحرگاهان پانزدهم شعبان سال 255 (هـ . ق) در سامراء متولد شد.
او هم نام پیامبر اكرم ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ ( م ح م د ) و هم كنیه آن حضرت یعنی ابوالقاسم است.
از جمله لقب های او, حجت, قائم, خلف صالح, صاحب الزمان و بقیه الله به شمار می آید اما مشهورترین آن ها مهدی ـ علیه السلام ـ است. پدر بزرگوارش, حضرت امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ و مادر گرامیش نرجس خاتون است كه او را «سوسن», «ریحانه» و «صقیل» نیز نامیده اند.[1]
امام زمان ـ علیه السلام ـ زمانی تولد یافت كه عباسیان حاكم بر سامراء و بغداد, زندگی امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ را كنترل كرده و برای یافتن آخرین حجت الهی و نابودی او سخت می كوشیدند از این رو تولد آن حضرت, بسیار مخفیانه و معجزه آسا صورت گرفت. البته برخی وكلای امام عسكری ـ علیه السلام ـ و شیعیان و خدمتگزاران مطمئنش, از این تولد آگاهی داشتند. مانند محمد بن عثمان عمری, محمد بن اسماعیل بن موسی بن جعفر ـ علیه السلام ـ حكیمه خاتون دختر امام جواد ـ علیه السلام ـ ابو علی بن مطهر, عمرو اهوازی و ابو نصر طریف.
آری! یازدهیمن پیشوای معصوم ـ علیه السلام ـ در فرصت های مناسب, فرزند و جانشین خود را به دیگران می نمایاند و به آنان معرفیش می كرد. چنان كه وقتی محمد بن عثمان عمری با چهل نفر دیگر از شیعیان به حضور امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ شرفیاب شدند, آن حضرت, مهدی ـ علیه السلام ـ را به آنان نشان داد و فرمود: این, پس از من, امام شما و جانشین من بین شما است. با وجود این, حضرت حجت ـ علیه السلام ـ پس از ولادتش همچنان پنهان می زیست تا آن كه امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ در سال 260 (هـ . ق) یعنی 28 سالگی با دسیسه معتمد عباسی, مسموم و شهید شد و حضرت صاحب الزمان ـ علیه السلام ـ به امامت رسید.
ابوالأدیان می گوید: من از خدمتگزاران امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ بودم و نامه های او را به مناطق مختلف می بردم. روزی آن حضرت به من نامه هایی داد و فرمود: این ها را به «مدائن» ببر, تا پانزده روز در سامراء نخواهی بود, پس از آن وقتی برگردی خواهی یافت كه ناله و شیون از خانه من بلند است و جسدم را در محل غسل گذاشته اند.
گفتم: سرورم! اگر چنین شود, چه كسی پس از شما امام است؟
فرمود: هر كس بر جنازه ام نماز بخواند.
گفتم: نشانه دیگری ذكر بفرمایید!
فرمود: هر كس از آن چه میان همیان است خبر دهد.
ابهت امام ـ علیه السلام ـ آن چنان بود كه دیگر نتوانستم از او بپرسم مقصودشان از این نشانه چیست.
نامه های آن حضرت را به «مدائن» بردم و پاسخشان را گرفتم. پس از پانزده روز وقتی به سامراء وارد شدم به خانه امام ـ علیه السلام ـ آمدم, ناگاه صدای ناله و شیون از آن جا شنیدم و دیدم برادرش جعفر (كذاب) كنارخانه نشسته است و برخی شیعیان, رحلت امام ـ علیه السلام ـ را به او تسلیت و به امامت رسیدش را تبریك می گویند. از این موضوع در شگفت شدم زیرا من با چشمانم دیده بودم جعفر, شراب می خورد, قمار بازی می كرد و اهل تار و طنبور بود به هر حال من نیز جلو رفتم و رحلت برادرش را به او تسلیت و پیشوائیش را تبریك گفتم اما او چیزی از من نپرسید. ناگاه «عقید» خادم حضرت عسكری ـ علیه السلام ـ حاضر شد و به جعفر گفت: جنازه برادرتان را كفن كردند بیایید بر آن نماز بگذارید. جعفر, همراه برخی شیعیان وارد خانه شدند جسد پاك امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ, میان تابوتی در حیات خانه بود. جعفر پیش رفت تا بر جنازه مطهر امام ـ علیه السلام ـ نماز بخواند.
وقتی خواست تكبیر بگوید ناگاه كودك گندم گون و سیاه موی كه دندان های پیشینش قدری از هم فاصله داشت, ظاهر شد, جعفر را كنار زد و گفت: عمو! كنا برو! من باید بر پدرم نماز بخوانم, او با چهره ای درهم كشیده كنار رفت و آن كودك بر پیكر پاك امام ـ علیه السلام ـ نماز خواند و او را در خانه اش, جوار قبر امام هادی ـ علیه السلام ـ دفن فرمود.
ابو الأدیان در ادامه می گوید: آن كودك به من رو زد و گفت: ای مرد بصری! پاسخ نامه هایی را كه همراهت است بده! آن ها را به او دادم و با خود گفتم: اینها (اقامه نماز بر جسد پاك امام حسن عسكری ـ علیه السلام ـ و در خواست پاسخ نامه ها) دو نشانه امامت اوست و منتظر ماندم تا نشانه دیگر یعنی خبر دادن از آن چه میان همیان است را نیز بیابم.
نزد جعفر آمدم, دیدم داد می كشد و فریاد می كند.
شخصی به نام «حاجظ وشاء» به جعفر گفت: آن كودك چه كسی بود؟
جعفر گفت: والله تا به حال او را ندیده ام و نمی شناسم. در این اوضاع, گروهی از قمی ها آمدند وقتی دانستند, یازدهمین امام معصوم ـ علیه السلام ـ رحلت فرموده است. پرسیدند جانشین او كیست؟
برخی گفتند: جانشین او جعفر است, آنان به او سلام كردند و تسلیت و تهنیت گفتند از او پرسیدند:
ما نامه ها و پول هایی آورده ایم بفرمایید: نامه را چه كسانی نوشته اند و پول ها چقدر است؟
جعفر, از پاسخ درماند و برآشفته حال برخاست و گفت: اینان علم غیب از ما می خواهند! ناگاه خادمی از خانه بیرون آمد و به قمی ها گفت: نامه ها از فلان كس و فلان كس است و در همیان نیز هزار دینار وجود دارد كه ده تای آن ها را زراندود كرده اند. آن مردم وقتی پاسخ پرسش هایشان را صحیح و دقیق یافتند, گفتند: نامه ها و همیان پول را به تو می دهیم تا به آن كسی كه تو را برای گفتن آن ها فرستاده است (یعنی حضرت مهدی ـ علیه السلام ـ ) تحویل دهی! زیرا او امام ما است.[2]
غیبت صغری و كبری
حضرت مهدی ـ علیه السلام ـ پس از ولادتش دو بار غایب شد كه آن ها را غیبت صغری و غیبت كبری گویند.
غیبت صغرای ولی عصر ـ علیه السلام ـ با به شهادت رسیدن امام حسن عسكری در سال 260 (هـ . ق) آغاز شد و تا سال 329 (هـ . ق) ادامه یافت.
امام زمان ـ علیه السلام ـ در دوران غیبت صغری توسط چهار نفر از نایبان خاصش كه به نواب اربعه یعنی نایبان چهارگانه معروفتند با مردم ارتباط داشت و به امور آنان رسیدگی می كرد. این چهار نفر عبارت بودند از:
1. عثمان بن سعید عمری
2. ابو جعفر محمد بن عثمان بن سعید عمری
3. ابوالقاسم حسین بن روح
4. ابو الحسن علی بن محمد سمری
مهم ترین تحول و رخ داد دوره نیابت «ابو الحسن علی بن محمد سمری» نوشتن توقیعی از جانب حضرت صاحب الزمان ـ علیه السلام ـ به او بود كه در آن فرموده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ای علی بن محمد سمری! خداوند در فقدان تو به برادرانت پاداش بزرگی عطا فرماید, تو تا شش روز دیگر رحلت می كنی, كارهایت را سامان ده و هیچ كس را به جانشینی خود سفارش نكن اكنون زمان غیبت كبری فرا رسیده است و ظهور من فقط با اجازه خدا خواهد بود آن هم از مدتی طولانی صورت می گیرد كه در آن مردم, بسیار سخت دلند و سرزمین پر از بیدادگری است كسانی, نزد شیعیان ما ادعا می كنند كه مرا می بینند. هر كس پیش از خروج سفیانی و صیحه آسمانی چنین ادعایی بكند, دروغگویی بیش نیست.[3]
جانشینان امام زمان در غیبت كبری
در غیبت كبری, فقیهان با تقوا, عادل و مدیر و مدبر نایبان عام و جانشینان امام مهدی ـ علیه السلام ـ بین مردم به شمار می آیند و مرجعیت دینی و رهبری آنان را بر عهده دارند و چنان كه خود آن حضرت نیز در حدیثی بر این نكته تصریح فرمودند:[4]
وجود امام زمان ـ علیه السلام ـ در این عصر بسان خورشید پشت ابر است یعنی پنهان بودن او موجب نمی شود به عالم هستی سود نرساند بلكه آن حضرت حتی در پس پرده غیبت امام زمین و موجب بركت برای اهل آن است.
ملاقات با امام زمان در غیبت كبری: این موضوع, كار ممكنی است هر چند ادعای ملاقات با آن حضرت را از هر كس نمی توان پذیرفت اما در این عصر به اذن خداوند بزرگ و توجهات امام زمان ـ علیه السلام ـ كسانی به حضور آن حضرت شرفیاب شده اند[5] البته ارتباط با حضرت ولی عصر از راه های دیگر برای عموم مردم ممكن است این كار را می توان از طریق قرائت دعاهایی مانند دعای ندبه, عهد و ... انجام داد زیارت اماكن منسوب به امام زمان ـ علیه السلام ـ راه دیگری برای ارتباط با او است مانند مسجد سهله, مسجد اعظم كوفه و سرداب مقدس در عراق و مسجد حضرت صاحب الزمان معروف به مسجد جمكران قم در ایران.[6]
طولانی بودن عمر حضرت مهدی ـ علیه السلام ـ
عمر مبارك آن حضرت در غیبت كبری بسیار طولانی است و این موضوع عقلاً محال نیست و به لحاظ علمی نیز ممكن به شمار می آید علاوه بر این افراد بسیاری در امتداد تاریخ زندگی بشر عمر طولانی داشته اند مانند حضرت نوح كه امام صادق ـ علیه السلام ـ درباره او می فرماید: نوح 2300 سال زندگی كرد, 850 سال پیش از آن كه به پیامبری برانگیخته شود و 950 سال میان قومش به هدایت آنان پرداخت و 500 سال هم پس از آن كه كشتی اش به خشكی نشست و آب در زمین فرو رفت آن گاه شهر ها را ساخت و فرزندانش در شهر ها ساكن شدند از دیگر كسانی كه عمر طولانی داشته اند مانند: حضرت سلیمان بن داود 712 سال, شداد بن عامر 900 سال و ...[7]
هنگام ظهور حضرت ولی عصر ـ علیه السلام ـ
وقت ظهور امام مهدی ـ علیه السلام ـ دقیقاً مشخص نیست, پیامبر اكرم ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ می فرماید:
كسانی كه وقت ظهور را معین می كنند دروغ می گویند.[8]
[1]. پیشوایی, مهدی, سیره پیشوایان, ص 665 ـ 666.
[2]. جعفریان, رسول, حیات فكری سیاسی امامان شیعه بخش زندگی امام زمان ـ علیه السلام ـ .
[3]. الغیبه, ص 234.
[4]. شیخ حر عاملی, وسائل الشیعه, قم, آل البیت, 1409 ق, ج 27, ص 140.
[5]. القزوینی, السید محمد كاظم, الامام المهدی, من المهد الی الظهور, ص 303 به بعد.
[6]. موسوی اصفهانی, سید محمد تقی,مكیال المكارم, ج 2, ص 314.
[7]. شیخ صدوق, كمال الدین و تمام النعمه, ج2, ص 523.
[8]. رازی قمی (از شاگردان شیخ صدوق), كفایه الاثر.
1 2

جهت تعجیل در ظهور قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان(عج)روحی فداه صلوات

ضحا علمدار بازدید : 154 سه شنبه 09 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

کاخ نشینی خوی کاخ نشینی می‌آورد

ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخ‏ نشینی را از این ملت بزداییم. اگر بخواهید ملت شما جاوید بماند و اسلام را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی می‌‏خواهد، در جامعهٔ ما تحقق پیدا کند، مردم را از آن خوی کاخ ‏نشینی به پایین بکشید، خود کاخ‏ نشینی این خوی را می‌‏آورد، ممکن است که در بین آن‌ها هم کسی پیدا بشود لکن نادر است.

توجه کنید که این ملتی که الآن کوخ ‏نشینانش مشغول فعالیت هستند و مشغول به زحمت هستند در جبهه‏‌ها و پشت جبهه‏‌ها، این کوخ ‏نشینان را زحمت بکشید که به همین حال خوی کوخ‏ نشینی و خوی اینکه توجه به کاخ‌ها نداشته باشند نگه دارید تا بتوانید ادامه بدهید زندگی صحیح اسلامی را. آن خوی کاخ‏نشینی مضر است، خودش مضر نیست، خُویَش مضر است، لکن خود او، این خوی را دنبال دارد.(۰۱/۰۱/۱۳۶۲)

ضحا علمدار بازدید : 159 سه شنبه 09 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

میدونید سازنده و اسپاسر مالی این شبکه کیه؟؟؟؟
یکی به نام رابرت مرداکه و جالبه بدونید این ادم همونیه که مستند نشنال جغرافی رو ساخته ....
برنامه نشنال جغرافی هم همون برنامه ایه که برای اولین بار بحث خلیج عرب روطرح کرد(یعنی گفت چرا میگید خلیج فارس ؟ باید بگید خلیج عرب...) و جالب تر هم میشه وقتی که بدونید این بابا گفته من فارسی وان رو ساختم و تا فارسی 6 شو هم میسازم......
خب حالا ادمی که یکم از بهره هوشیش استفاده کنه باید براش سوال بشه که این رابرت مرداک کدوم وریه؟ اصا مگه عاشق چشم و ابروی ما شده که میاد پولشو خرج میکنه و برامون هی پشت سر هم شبکه میزنه اونم به زبان فارسی (زیر نویس نه دقیقا دوبله فارسی) و تازه از اون طرف زیراب ایرانو میزنه و میگه خلیج فارس برای عرباست و باید گفت خلیج عرب.....
فکر نمیکنم دیگه حرفی باقی مونده باشه.....
به قول فامیل دور : من دیگه حرفی ندارم....
عاقل با یک اشاره خودش تا کنه ماجرا رو متوجه میشه.......
لعن الله علی عدو اجمعین....
لعنت بر فارسی وان و من وتو و امثالهم.....
         
           

 

           
           

 

ضحا علمدار بازدید : 147 پنجشنبه 04 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

شرمنده ایم مادر جان.....

شرمنده ایم بابت اینکه بیست سال است که روز مادر پسرت نیست که تبریک بگوید....

شر منده ایم که هر سال در این ایام شب ها زود میخوابی تا مگر پهلوانت را در خواب ببینی.....

 شرمنده ایم بابت اینهمه چشم به راهی....

شرمنده ایم....

 

 

 

 

ضحا علمدار بازدید : 153 پنجشنبه 04 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

تنها کسی که همیشه و توی همه ی کارها بهش اعتماد کنی و مطمئن باشی بهترین نظر ممکنه رو میده مادره....

میگی نه؟....

امتحان کن.....

روزت مبارک رفیق بی کلک..... :D :)

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    سايت را چطورمي بينيد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 65
  • کل نظرات : 37
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10
  • بازدید ماه : 11
  • بازدید سال : 36
  • بازدید کلی : 31,169
  • کدهای اختصاصی

    کد مداحی و آهنگ مذهبی

    پیج رنک گوگل ساعت فلش مذهبی اوقات شرعی
    روزشمار فاطمیه
    روزشمار محرم عاشورا